onsdag 8 juli 2009

Tack pappa.

Mina pappa svarade mig på förra inlägget:

"En optimist ser en uppgift i varje svårighet,
en pessimist ser en svårighet i varje uppgift. "
Det ordspråket stämmer verkligen.

2 kommentarer:

  1. Det är svårt och leva. Men det är samtidigt fantastiskt roligt och spännande! Livet är alla dagar du lever och UPPLEVER - bättre o må än att inte må alls ;-)

    Håller med pappa din! Tänker också att det är en MYT att vi som människor alltid ska må bra. Att må dåligt och ha nedgångar när det är kämpigt är mänskligt.

    Tyvärr så accpterar jag/vi/man sällan motgångar. Men jag känner inte till en människa eller ett liv utan motgångar. Att vara nere och tycka det är svårt tillhör livet ;-) Du, Tina hanterar det!

    Stolt över att känna dig!

    SvaraRadera
  2. Tack syrran! Jag önskar att vi kunde få tid att ses snart.

    Något jag brukar tänka på är att så många går o klagar över att dom har ont där och mår si eller så utan att försöka göra något åt det. Vissa tar reda på vad felet är och visst kan man klaga o gräma sig i början men det hjälper ju liksom inte att fortsätta "gnälla" och lägga massa energi på DET istället för att hitta bra saker att lägga den på. JAG orkar iaf inte lyssna efter ett tag. Om det inte är i jobbet alltså, men då är det just precis detta jag försöker få dom att inse också. Acceptera utan att du behöver gilla det och fokusera på något annat!

    Trevlig helg syrran! Kram.

    SvaraRadera