fredag 14 april 2017

Har det hänt? Har det vänt?

Idag har jag suttit och ätit med familjen. Visserligen bara en kort stund men ändå. O jag hade till och med orkat laga maten, älgstek i lergryta minsann.

Vi såg en familjefilm ikväll och jag kunde ligga mestadels av filmen och stog bara små stunder. Helt underbart.

Och det bästa av allt, jag kan ligga små stunder på sidan. I fyra veckor har jag endast sovit på rygg. Jag kan ligga sked och somna med min älskade man. Bästa på länge.

Kanske har det hänt, att det har vänt!

2 kommentarer:

  1. Men herregud! Hej Tina (Tissanova). Kom av någon anledning in på min gamla blogg och såg att du hade gjort inlägg på din! Du försvann ju liksom och jag lade ner bloggandet men nu har jag läst lite här och tappar hakan när jag inser att du i våras hade det som jag nästan har nu. Problem med ryggen! Men jag har inte bråck utan utbuktande diskar i ländryggen. Har varit som handikappad i nästan 2 månader men nu börjat återvända till livet! Skulle vara kul att höra ifrån dig. Jag kommer inte in på min blogg längre då jag glömt lösen så du kan inte skriva där. Skulle kunna skicka min mail men bara om du vill så klart?!
    Kram
    Monica (Locknetoka)

    SvaraRadera
  2. Men herregud! Hej Tina (Tissanova). Kom av någon anledning in på min gamla blogg och såg att du hade gjort inlägg på din! Du försvann ju liksom och jag lade ner bloggandet men nu har jag läst lite här och tappar hakan när jag inser att du i våras hade det som jag nästan har nu. Problem med ryggen! Men jag har inte bråck utan utbuktande diskar i ländryggen. Har varit som handikappad i nästan 2 månader men nu börjat återvända till livet! Skulle vara kul att höra ifrån dig. Jag kommer inte in på min blogg längre då jag glömt lösen så du kan inte skriva där. Skulle kunna skicka min mail men bara om du vill så klart?!
    Kram
    Monica (Locknetoka)

    SvaraRadera