tisdag 11 april 2017

Strumpen långt där nere

Med tanke på bilden längst ner... Om ni visste vilken process det är att få på sig dom där strumporna långt, långt bort där nere, eller åtminstone den ena. Felix är inte överförtjust i att hjälpa morsan få på strumpan. Men han gört stackarn.

Jag stack ut näsan förut. Det va kallt. Jag funderade på hur kallt det kommer vara 15 november, då åker vi till Port Ghalib i Egypten. Ett litet gäng på 13 stycken är vi hittills. Jag har lusläst allt som finns att läsa om Marsa Alam-kusten och Port Ghalib. Jag skulle lätt kunna ta anställning hos Ving när det gäller frågor kring det. Vi ska sola och bada, snorkla. Äta god mat och mysa. Jag ser verkligen fram emot det. Men först ska vi ha en lång skön sommar ♡.

Om det blir operation för mig och min rygg hoppas jag de gör det snabbt så inte hela sommaren blir körd. Men eftersom det tydligen bara finns en ortopedspecialist ( ja du läste rätt, det finns bara en)  på Västerviks sjukhus som bedömmer diskbråck och dylikt så har jag inget hopp om något innan jag har kallelsen i handen.   Å andra sidan har jag ju en tid med honom den 24:e sen kanske det finns många som kan operera. We will see.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar