torsdag 31 mars 2011

Beslutet är fattat

Igårkväll, kl.23.15 togs ett beslut i sängen. Inte vilket beslut som helst utan ett beslut utifrån våra barns bästa. Vi till och med tog i hand på det, att nu lägger vi ner det här tills förutsättningarna är bättre.
Vilket beslut då tänker ni, kom till saken. Jooo, det är så att vi inte kommer bygga något hus, nu. Kanske blir det om sju år, kanske aldrig. Att bygga ett hus nu vore rent egoistiskt av oss vuxna. Barnen kan inte ha det bättre, nära till skola och skolskjuts, vänner och affär. Så nu packas alla huskataloger ner, jag ska spara dom. För där i finns mina drömmars hus. Det känns faktiskt bra att lägga ner sina egna drömmar för att man vet att barnen alltid ska komma i första hand. Det är ju egentligen sjäkvklart men det tar ett tag innan processen har fått en att väga för och nackdelar mot varandra för att till slut komma fram till ett beslut som känns rätt. Så nu blir det Tallvägen några år till, tror vi ;-)...

2 kommentarer:

  1. det låter väl bra,fbsk frödinge bönner sparkar koskit,även i fortsättningen,grattis till ert beslut,sen vet inte vi rätt eller fel ,men jag tror mest rätt,ni får bygga friggeboden vid sjön i stället,jag vill ha hjälp av anders att starta en gräsklippare,om det går,"morfar"

    SvaraRadera