onsdag 16 mars 2011

Visst är de en förlust...

Ja visst är det en förlust att jag förlorat en vän. O att det inte är ömsesidigt gör ju ont men då var väl inte vänskapen så mycket värd. Jag duger som jag är o ändrar mig inte så länge jag har tillit till att jag är bra.
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

  1. Bra!Du är bra som du är!Kram!

    SvaraRadera
  2. men jag tycker att vänner är för alltid annars kan det va,en ytlig vän är för mej bara en bekant.en vän för mej kan man skälla på umgås med,gråta med och alltid veta han hon finns i min närhet,även om vi inte umgås varje dag"morfar"

    SvaraRadera
  3. Precis. Jag har ju nu fått till mig tidigare att jag är ytlig om jag förstått rätt men det håller jag inte med om. Jag kan tycka att det är skönt att kunna prata om ytliga saker OCKSÅ och att inte alltid leta efter problem att prata om. Jag sållar ganska mycket i det jag tycker är lönt att prata om, jag ser inget fel i det. O jag har vänner som finns som vet att dom är behövda utan att jag behöver säga det. En riktig vän är alltid behövd och vet om att det är så.

    SvaraRadera
  4. Vad tråkigt men jag håller med ,man ska inte behöva ändra på sig när man är vänner..Vänner accepterar varandra precis som de är...kram

    SvaraRadera