måndag 2 augusti 2010

Man blir lite trött

 Söt  Sötare  Sötast
Det ÄR verkligen som att ha en bebis att ha en hundvalp! Vi kan inte lämna henne ensam för då blir hon orolig så antingen får någon kånka på henne eller sitta med henne. O alla faror som lurar överallt! Idag har vi satt upp dörrdämpare så hon inte ska gå mitt itu om det blir gindrag, vi har satt upp små grindar vid trapporna. Alla möjliga människor som aldrig förr kommit har kommit för att titta, det är nog så att "hundtricket" funkar! Man blir med social när man har hund, det va nog läge för mig att bli mer social. Jag har gått flera promenader idag, dock mestadels bärande på lilla Sally. Hon orkar inte så mycket, hon är ju bara 11veckor och endast 1 ½ krusbär hög ;-).

Det ska bli spännande att se hur denna natt avlöper. Jag är enormt trött så jag hoppas hon sover som hon gjorde natten till idag. Sov så gott!

3 kommentarer:

  1. vi hade ju äran att träffa sally igår vilket var ett härligt möte men kilopriset är högt,hoppas ni får mycke glädje av henne"grattis till sally."morfar"

    SvaraRadera
  2. pappa: Ja det har du rätt i, det är till och med lite för bra för att använda till kräftbete, eller ;.)? Tack pappa :-).

    SvaraRadera
  3. ja alldeles för dyrt jag får dräpa några huggormar i stället att ha till kräftbete"morfar"

    SvaraRadera