onsdag 15 februari 2012

Sista dagen för karies och baktus!

Imorgon ska vi äntligen bli av med felix tråkiga, elaka tänder. Visst finns oron där över vad som skulle kunna hända under narkosen, men den risken är ju så ytterst lite. Imorgon kl. 7.15 befinner vi oss på barnavdelningen och håller tummarna för att allt kommer gå bra. Jag kommer antagligen rapportera om ett par dagar hur det gått :-).

4 kommentarer:

  1. Det kommer gå jättebra,skönt att han äntligen blir av med problemet..Håller alla tummar!

    SvaraRadera
  2. Klart det går bra! Jag förstår din oro, har själv haft den och känt precis likadant. Men som du säger risken är så försvinnande liten.
    Det som är lite otrevligt med narkosen är ju att det är så lätt att de "snetänder" när de vaknar sedan. Gråter och skriker och vill bara hem!! Småhjärta! Kram på dig och Felix!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Locknis!!! Snetänder är rätta ordet. Hade han haft möjlighet hade han lätt haft ihjäl oss, de liksom LYSTE hat i hans ögon för att vi inte tog bort den äckliga smaken. Ska skriva ett litet blogginlägg om "äventyret".

      Radera
  3. Vissa blir ju verkligen helt galen! Det var en tjej så låg bredvid Lena, runt 8 år kanske tjejen var och så galen på mamman att hon inte tog hem henne! Lena var också upprörd och ville bara hem men inte riktigt så som den tjejen. Sedan har jag hört efteråt att det är väldigt vanligt!Usch, det är lite otrevligt faktiskt, för det är ju inte dom liksom!!

    SvaraRadera