lördag 7 april 2012

Casper och Melaine

Jag fick äran att fotografera en vän och hennes son igår. Det regnade men på ett sätt är det svårare at fota när det är soligt eftersom skuggorna blir så hårda. Så det var bara att gilla läget och bli lite blöt. Fantastiska Melaine och Casper.






Är du intresserad av att bli fotograferad? Hör av dig! Jag behöver träna, tycker det är kul och fotograferar i mån jag känner att jag kan hantera det :-).

7 kommentarer:

  1. Jättefina blider!!! Vad duktig du är. Jag gillar det naturliga i bilderna. Verkligen jättefina.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Linda! roligt att du gillar dom och att du tar dig tid att berätta det :-)! Jag var inne på din blogg men börjar tro att du bytt blogg eller att du lagt ner bloggandet? Hur som helst Tack!

      Radera
  2. Hej tina! Jag och wilma får du gärna fota nån dag! Saknat dig o för länge sedan vi sågs! Hur har du det i veckan? Kram hannis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sötaste Hännapänna min! Detsamma detsamma detsamma! Jag tror inte jag är vid mina sinnes fulla som glömt höra av mig, jag såg ditt sms och har glömt svara. Det är lite mycket i huvet nu och en del på jobbet också.

      Vi kan väl kolla hur det ser ut i veckan, har inte kalendern i huvet nu men hör av mig.Jag fotar er SÅ gärna, men då får det bli en helgdag eller ledig dag och när snön försvunnit. Har du något bra ställe vi kan vara på? Annars kan jag tänka mig nere vid hembygdsgården

      Det värmer att du läser och att du skrev ett par rader. Jag har verkligen inte glömt dig Hanna, saknar dig fortfarande. Kram om till dig och Wilmisen.

      Radera
  3. Vad duktig du är. Du får gärna fota mig... Om du vill.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. De vill jag Esmis! Ta på dig din prickiga och ett rött läppstift så går vi ut i naturen och fotar, skulle bli fantastiskt! Vi väntar tills det blir varmare bara :-)!

      Radera
  4. Jättefina,fasen vad du är duktig..Du får gärna försöka fota mina ungar oxå om du har en dag över någongång ;)

    SvaraRadera