söndag 8 april 2012

Efter bröllopet bär det av till....

(Klicka på länken för att se alla fina rum och för att läsa mer om detta unika hotell, hoppas det lever upp till mina förväntnignar).

Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Bastu och varm källa. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet.

En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.Medeltidshotellet ligger i en liten park mellan havet och Domkyrkan. Från några av Riddarrummen skymtas Östersjön genom gränden ner till Botaniska trädgården, från andra rum syns Helge Ands ruin åt norr och domkyrkan åt söder. Huset är helt autentiskt och inredningen designad i personlig och unik stil. Färgsättningen inspirerades av 1700-tales Gotlandsgårdar i toner av solvarmt tegel, gulockra och blått, målat på metertjocka putsade stenväggar med djupa fönsternischer. I några rum är originalkalkstenen helt frilagd. Badrummen är moderna, klädda i granitklinker och kakelmosaik med dusch som standard. (Badkar finns i våra fem temarum!) Möblerna är specialtillverkade i mörk gran. Tv och bredband är väl dolda i patinerade väggskåp. De mjuka oljade trägolven av gotlandsfura kompletterar känslan av att det här inte känns som ett hotell, utan som en gotländsk gård i en helt annan tid!


Blev förälskad så fort jag såg det! Jag vill ha något jag minns som är utöver det vanliga och detta är inte som de flesta andra hotell. Underbara rum med en underbar man.
Ja vad vi kommer göra där är inget jag funderar på så det behöver inte ni heller göra ;-).

1 kommentar:

  1. Såg ju jättemysigt ut...Där kommer nu ju trivas som kungligheter;)

    SvaraRadera