måndag 25 oktober 2010

Ensam 1995

Alla har vi varit där, åtminstone de flesta av oss vet hur det är att vara olycklig. Jag var där 1995 och jag tycker dessa teckningar speglar vad jag tänkte och kände. Dessa ligger i ett kuvert i en låda. Detta är ett axplock likt en piss i mississippi. Livet va allt annat än skoj och även där har jag min familj att tacka. Ensamheten va total trots alla människor omkring, i hjärtat va jag ensam och visste inte alls vad jag ville.

3 kommentarer:

  1. Johanna Sivertsdotter28 oktober 2010 kl. 22:42

    vännen,,va du kan!! skulle egentligen vilja veta vad det var som gjorde dig så ensam i hjärtat, men respekterar om du inte vill prata om det!!

    kram

    SvaraRadera
  2. förresten måste jag tillägga att dt finns faktiskt inget värre än att ha massa människor runt omkring sig å ändå känna sig totalt ensam!

    SvaraRadera
  3. Vi kan ta det nån gång irl... :-). Det är ju inte så at jag lägger ut bilderna för att jag tycker dom är fina utan för att dom visar så mycket vad jag kände. Det går att tyda bilderna ganska bra tycker jag. Så vad tror du det va som gjorde mig ledsen, förvirrad och ensam? Jag tyckte inte om mig själv då iaf. Men till slut gjorde jag ett val. Kram banan.

    SvaraRadera