Det doftar skog i hela köket, risotton är ljuvligt krämig och god.
1 bit rotselleri, 100 g
Arla smör
2 dl avorioris
5 dl vatten
2 msk konc vilt- och kantarellfond
1/2 dl torrt, vitt vin eller 1 msk pressad citron
200 g svamp, t ex trattkantareller
2 - 3 msk rumstempererat smör
2 dl riven lagrad Kvibille Präst
1 krm svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Ingredienser
4 port
1 gul lök1 bit rotselleri, 100 g
Arla smör
2 dl avorioris
5 dl vatten
2 msk konc vilt- och kantarellfond
1/2 dl torrt, vitt vin eller 1 msk pressad citron
200 g svamp, t ex trattkantareller
2 - 3 msk rumstempererat smör
2 dl riven lagrad Kvibille Präst
1 krm svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar