fredag 23 juli 2010

Fönsterfärg!?


 Nu har vi provat att måla ena fönstret rött och det andra blått. Vad tycker ni? Färgerna ser inte riktigt ut på detta vis in real life. Det retar gallfeber på mig att jag som har varit så bombsäker på att jag vill ha rött nu börjar luta mer åt att Anders har rätt i att det blåa är snyggare....

( OBS! Jag har inte blommor upp o ner i mina fönster, jag vände fotot åt fel håll när jag la in det. Ser ganska kul ut när man lägger märke till det)

7 kommentarer:

  1. Hmmm båda var fina men jag hade nog satsat på blått/ Monica Skog

    SvaraRadera
  2. Det blåa smälter in mer i husets egna färger, medan det röda sticker ut mer. Båda är jättefina så det beror ju lite på vad man är ute efter för effekt. Risken är att man tröttnar på det röda, men risken är också att man tycker att det blåa är för "lamt".

    SvaraRadera
  3. Det blåa, men vill du pillmåla så kanske lilla delen närmast rutan kan vara röd..kolla om det funkar!Svårt när man ser på bild o jag är ju portförbjuden i Frödinge hela din sem pga regnrisk;)

    SvaraRadera
  4. Jag tycker nog att din Anders har rätt denna gången ;-) Lolas förslag lät dock spännande och väldigt annorlunda!

    SvaraRadera
  5. anders hade rätt hela tiden ,låt det bli blått, men bara fönstren inte i valet 19 sep,"morfar"

    SvaraRadera
  6. Blått..Ja,jag tycker nog blått...

    SvaraRadera
  7. Och jag är tvärtemot alla andra, för jag tycker helt klart rött!!! Det är så snyggt när det bryter av med en helt annan färg! Det är ju inte heller på så stor yta att det stör på något sätt!
    Jag tycker att det blåa ser tråkigt ut om jag ska vara ärlig! Låter som din karl är som min, han vill inte skilja sig från mängden ett dugg, man ska bara flyta med utan att märkas och det blir lite tråkigt ibland kan jag tycka!
    Han kan tycka att det är supersnyggt att det är lite annorlunda hos andra, men här hemma hos oss ska vi hålla oss lite flata........ boring!
    Lycka till med valet! Och det blir säkert bra vad ni än kommer fram till, men mest bra med det röda! ;-DDD
    Kram!

    SvaraRadera