lördag 31 juli 2010

Astrid om jag får bestämma

Imorgon ska vi hämta våran nya bebis, om jag får välja namn blir det Astrid den lilla tjejen ska heta. Hon är så gudomligt söt men jag har bara sett henne på detta foto ännu. Men inte kan hon väl va mindre söt irl. Det är fröken till vänster vi pratar om. Vi får åka en bit, ända till Eslöv faktiskt, för att hämta henne men hon var också en av de billigaste hundarna vi fastnade för (ibland har man tur). Fröken är en blandning mellan cavalier king charles spaniel, shihtzu och papillon. Det är alltså ingen hund jag kan ställa ut med men agility och dressyr ska de bli, om "Astrid" är sugen på det vill säga. Det finns en stor risk/chans att det blir Anders hund för han har en enorm dragningskraft när det gäller hundar. Dom älskar honom, kanske beror det på att han lägger sig ner och blir mer hund än en homo sapiens när han träffar alla sorters hundar.

Så nu blir det en del jobb ett par veckor framöver. Men vi är medvetna om det och har funderat igenom det, vi har till och med garderat oss med ett par alternativa"barn/hundvakter" om det skulle krisa ihop sig av någon anledning de närmsta veckorna. Vi har inköpt allt en valp kan behöva: valpmat, koppel, halsband, godis, tuggben, borste, valpschampoo, skålar, leksak, klotång, sovplats och till och med en hundbur till bilen så vi kan fortsätta vara rädda om våran nya fina SAAB. Så välkommen hem Astrid!

4 kommentarer:

  1. Men va spännande :-) Lycka till med allt :-)/ Monica Skog

    SvaraRadera
  2. Tack monica! Ja de ska bli jätteroligt, mysigt och jobbigt ;-). Katt är också mysigt, blir de en hederlig bondkatt eller?

    SvaraRadera
  3. Ja men precis visst är det ett stort jobb men ack vad man får tillbaks :-) kan knappt fatta att vår lill fis är tre och ett halvt år! japp det blr det, tycker eftersom vi har utekatter som springer som dom vill att det räcker, vi är inte så intresserade av utställning o sånt. ska till ankarsrum i dag o kika på ett par stycken får vi se om de är någon som faller i smaken :-). Hoppas resan går bra idagtrots ryggvärk!/ Monica

    SvaraRadera
  4. Åh vad mysigt! Och så supersöt hon är! Astrid var väl ett bra namn tycker jag! Vad Mycket glädje ni ska ha av henne och med henne!
    Kram!

    SvaraRadera