söndag 19 april 2009

Kitchen




Ja det är ju inte helt o hållet klart alltså. Mina hissgardiner ligger på Konsum och väntar och lite annat smått o gott. Taklampor och spots ska upp. Lite andra blommor... Bordet va inte det vi tänkt oss, varken färg eller bordsbenen, men det är verkligen väldigt praktiskt att slippa bordsbenen och förvånansvärt stabilt. O jag är glad att vi valde ett mörkt bord istället för vitt. Bra valt av dig Anders!

6 kommentarer:

  1. Wow, jättefint :-) Vilken härlig tapet. Och borde var jättefint. Och snyggt allting.... :-D Förstår om du är nöjd.

    SvaraRadera
  2. Tack Emeli! jag gillar ju lantligt oxå så jag va lite orolig för vad jag skulle tycka om den här stilen. Men de känns jättebra. Jag bara funderar på vad jag ska ha för julgardiner... tror inte mina röd/grönrutiga passar så bra till detta, eller va tror du ;-).... Men värre problem kan man ju ha!

    SvaraRadera
  3. Amen hallå.. det är vår och långt till JUL.. ler.. men vad fint köket blev.. Vad ni är duktiga.. Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Kanske du skulle ta dig hit o hjälpa mig med inredning ;-)) Jag har stora problem med mitt kök! men vi har lagt det hyllan och koncenterar oss på annat framförallt trädgården. Skitsnyggt kök iallafall. Men bara fyra stolar ... vad gör du när det blir fler till middag? Matsal?

    SvaraRadera
  5. Pia, kära syster! Angående fler stolar, läs mitt inlägg här ;-),http://tissanova.blogspot.com/2009/04/mio-har-bra-mobler-till-bra-priser-och.html.

    Vi ska köpa till fyra stolar till o så har vi matsalsmöbler i ett annat rum oxå. Kan lägga ut en bild på det oxå. Jag älskar hem o trädgård. Måste komma o titta på hur ni har det. Viljan finns, men inte tiden just nu...

    SvaraRadera
  6. Skitsnyggt! Både tapet och hela köket! Verkligen superfint! (Tummen upp)
    Tack för att du visade upp hur fint erat kök är!
    Kram!

    SvaraRadera