torsdag 10 februari 2011

Bloggtorka

Ja nu är jag inne i en sån period när jag inte har något att skriva om. På något vis tror jag att det är BRA när jag är i de perioderna. Jag har fullt upp av viktigare saker.

Det snöar idag, de va väl inte just det jag önskade. Jag är redo för våren och hade bestämt att den va på väg nu. Men icke sa nicke.... Där har vi Homo Sapiens inget att säga till om.

Hörrni, ni får ha en bra dag allesammans! Auf Wiedersehn!

6 kommentarer:

  1. det var bra vntern kom lite till,jag hade aldrig hunnit med att sjösätta annars,var och tittade på ny båt igår får se vad som händer,ska sälja den gamla också för att få platts med nytt"morfar"

    SvaraRadera
  2. Ha en bra dag du me =) Jag vill oxå ha vår nu, trodde den var på väg..har ju varit så soligt och fint.
    Sen tror ju jag att dagarna kommer gå fortare till april,om de blir fint soligt väder!!

    kram på dig! /mel

    SvaraRadera
  3. De låter bra de pappa, att du faktiskt har kollat på ny båt när du vill det. Annars brukar de ju va mycke snack o liten verkstad ;-), hahaha!

    SvaraRadera
  4. stora drömmar och illutioner måste få va med,i vardagen,men nu har jag givit bud nappar bara marinan så blir det affär"morfar"

    SvaraRadera
  5. Ja helt klart så måste de få va så... När får du veta om ditt bud går igenom?
    Vi är ju mitt uppe i en dröm men har nog ändrat riktning i beslutet. Det blir ju ett hus ledigt i framtiden som säkert kan byggas ut istället för att bygga nytt :-).

    SvaraRadera
  6. jag vet inte vi får se,det var väl bra att ni slagit bygget ur hågen.sälj husvagnen och kör er friggeboden i stället och bygg upp vid sidan av sommarstugan så har ni sommarnöje hela erat liv sedan,morfar

    SvaraRadera