torsdag 12 januari 2012

Inte så märkvärdigt.

Men att jag på mitt 36:e år äntligen lyckats låta bli att bita på mina naglar är en seger! Nagellack är ett måste för det påminner mig genast att låta bli, annars tycker jag bäst om naturell! Visst är jag lite duktig!


6 kommentarer:

  1. det ser ju bra ut,skulle du börja igen så säg till ska jag fixa lite svinklövar att bita på morfar

    SvaraRadera
  2. Jätteduktig! Jag slutade bita på naglarna för 15 år sedan. Fick superlånga naglar, jättekul, ruinerade mig på nagellack, något jag aldrig hade hållit på med innan. Av förklarliga skäl! Men nu är de på väg ut igen, naglarna och nagellacket är ett måste både för att man ska låta bli dem med tänderna och för att det ger lit mer styrka och stadga åt naglarna! Grattis till dina långa naglar! Kram.

    SvaraRadera
  3. Men va? Vad hände med min kommentar?

    SvaraRadera
  4. Nämen där är den ju!
    Jag glömde att skriva att jag inte har haft några vettiga naglar på ca 20 år, de har bara gått av hela tiden så det var därför jag skrev att de var på väg ut igen! :-)

    SvaraRadera
  5. Svar
    1. HAHAHA, ja jag fick inte ihop det med åren men det gööör inget. Det är banne mig ingen baggis att sluta med den där sketna ovanan att knapra på naglarna. Fast egentligen biter jag itne utan fläcker för att de är så tunna och sköra. Men nu tusan så har det blivit bättre! Hoppas jag slipper svinklövarna!

      Radera