fredag 27 mars 2009

Ge jordklotet en timme! Earth hour.

Hoppas att även du/ni tänker stänga av din tv och belysning i morgon kl. 20.30-21.30! Jag kommer få motstånd här hemma men jag vill va delaktig i detta. Tänk vilken grej om alla skulle göra det! Häromkring är det Västervik, Hultsfred och VIMMERBY kommun som släcker ner. Tänker du göra det???

Syftet
Syftet med Earth Hour är att sända en stark signal till världens ledare för att ge dem mod att våga besluta om ett kraftfullt avtal vid FNs klimatförhandlingar i Köpenhamn i december i år. Otroliga 2848 städer i 84 länder har hittills anslutit sig och här i Sverige är intresset för Earth Hour och klimatfrågan rekordstort. Med två dagar kvar har 141 kommuner, 933 små och stora företag, 580 skolor, 265 organisationer, 111 församlingar och uppemot 20 000 privatpersoner anmält sitt deltagande. Anmälningarna fortsätter att strömma in på Världsnaturfonden WWFs hemsida som uppdateras flera gånger dagligen.

Målet
Earth Hour är ett världsomspännande initiativ från WWF mot klimatförändringen. Earth Hour äger rum över hela världen lördagen den 28 mars 20.30-21.30 med tidszonsanpassning. Privatpersoner, företag, kommuner, skolor, församlingar och organisationer uppmanas att släcka ned belysningen under en timme. Målet är att en miljard människor i tusen städer över hela världen ska delta.
JAG tänker va en av dom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar