måndag 24 januari 2011

Ibland händer det!


Ibland händer det ta mig f*n! Köpte denna kamera för en månad sen och gav samma pris inkl. minneskort på 8GB, kameraväska och en superbra fotobok. 

I detta paket ingår ingenting av det. Känns jäkligt GUTT måste jag säga, att de inte va tvärtom som de brukar!
Aaaah, nu lättade min ångest lite över att ha lagt ut så mycket pengar på en kamera :-). Well done Tiniz!

3 kommentarer:

  1. jaså det finns en liten bonne där nånstans,i alla fall,gå till blocket där finns ett objektiv jag tror ett sånt som du vill ha ,kolla får du se det är nedsatt pris"morfar"

    SvaraRadera
  2. (Locknetoka)
    Jag har slutat att reta mig på sådant. För vänta kan man ju alltid göra, det kommer alltid att kunna bli lite billigare någonstans! Men tänk vad mycket roligt man kan missa på att vänta.....! Klart att det kan vara irriterande om jag köper något ena dagen och den andra sänks den, absolut, men har det börjat gå uppemot 1 månad så bryr jag mig inte längre. Njut av din kamera, det gör jag av min!
    (Jag väntade i 2 år på den!! För att få den till ett pris som jag tyckte var ok! Men det är klart jag kunde heller inte tänka mig att betala 7000:- för den utan ville ha ner den till 4000:- innan jag betalade!) ;-D
    Men har jag bestämt sig för vad det får kosta så retar jag mig inte sedan när det blir billigare efter att jag handlat. Onödigt!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Näe retar mig gör jag väl inte, men det är så typiskt när man läser reklambladen och ser hur fort saker sjunker i pris. Men jag är jäätenöjd och jätteglad över mina dyra, fina kamera :-).

    Skönt att du fått namnet tillbaka Locnetoka :-).

    SvaraRadera