fredag 7 januari 2011

Spännande med alla dessa "hemliga" besökare

Ja verkligen, de som besöker en gång ibland men aldrig avsiktligt lämnar avtryck. Man är ju onekligen lite nyfiken på vad syftet är.... Men visst- varsågod och läs. Här står bara sanningar och en andra massa lustigheter och en och annan klok fundering. Håll till godo.

4 kommentarer:

  1. Men jag har då varit in på en massa bloggar utan att skriva någon kommentar. Det beror ju på om jag läser något där som jag vill kommentera. Gör jag inte det så går jag bara därifrån. Eller är det inte kommentar du menar med avtryck?

    SvaraRadera
  2. Jo då, jag menar kommentar. De finns ju en kategori som är mer nyfikna och kanske mer kontrollerar om de skrivs nåt smaskigt. De kan jag också göra när jag kollar runt, strunta i att kommentera men om det är någon jag känner som jag återkommer till brukar jag skriva något:-) .

    SvaraRadera
  3. Ja sådana är ju inte så roliga förstås!!! Men vet du att de är in, alltså ser du vilka det är?

    SvaraRadera
  4. Naeee, inte direkt. Det är saker man på ett eller annat sätt hör via omvägar. Men som sagt, jag skriver ju inget som inte passar sig på bloggen. Jag skulle kunna skriva mycket som egentligen är saker som jag behöver få utlopp för men då skulle jag va tvungen att spärra min blogg och det vill jag inte. Så jag försöker hålla mig inom ramarna :-).

    SvaraRadera